“Do martohesha me Kiarën dhe do puthja Efin”/ Amosi-Deas

“Do martohesha me Kiarën dhe do puthja Efin”/ Amosi-Deas

Amos dhe Dea krijuan një lojë të vogël së bashku. Loja ishte e tillë, që secili prej tyre duhet të zgjidhte tre banorë dhe të thonin se cilin do shtynin, cilin do puthnin dhe me kë do martoheshin.

Dea zgjodhi për Amosin, Tean, Efin dhe Kiarën. Amos tha se Tean do ta shtynte, Efin do e puthte dhe se me Kiarën do martohej.

Ndërsa për Dean, Amos zgjodhi Ronaldon, Bjordin dhe Luizin. Dea zgjodhi të shtyjë Luizin, të martohej me Bjordin dhe të puthi Ronaldon.

Batutat mes tyre gjatë lojës, ishin të shumta.