“Situata më doli jashtë parashikimeve, u futa me një skemë mendore”/ Bjordi flet me Xhonin

“Situata më doli jashtë parashikimeve, u futa me një skemë mendore”/ Bjordi flet me Xhonin

Bjordi pati një bisedë me Xhonin jashtë në oborr, ku të dy po komentonin situatën aktuale në shtëpi, parë kjo në këndvështrimin e tyre.

Bjordi u shpreh se, megjithëse erdhi me një skemë të mirëmenduar, në fakt situata është krejtësisht ndryshe brenda në shtëpi, ndryshe nga çfarë duket jashtë.

Ai tha se çdo gjë ka dalë jashtë parashikimeve të tij dhe se banorët kanë nisur një lojë me ‘të pestin’, duke nënkuptuar nxitim, nga ana e tyre.