“Kjo është frika jote”/ Olta-Luizit: Kur ke të drejtë, unë e them, ndërsa ti jo

“Kjo është frika jote”/ Olta-Luizit: Kur ke të drejtë, unë e them, ndërsa ti jo

Sapo u zgjua nga gjumi, Olta shkoi në oborr dhe diskutoi me Luizin.  Ajo i dha të drejtë Luizit për debatin që pati me Diolën, pasi ashtu si ai, Olta mendon se nuk ka arsye pse të përmendet burri apo fëmijët në shtëpi.

Olta shtoi se diferenca mes saj dhe Luizit, është që ajo i jep të drejtë kur ka, ndërsa ai jo, sepse ka frikë.