Nita deklaroi se ka luftuar me kancerin e gjirit, Diola-Do sulmohem për viktimizim

Nita deklaroi se ka luftuar me kancerin e gjirit, Diola-Do sulmohem për viktimizim

Ditën e djeshme Nita rrëfeu një histori personale. Ajo tha se përpara dy viteve ka vuajtuar nga kanceri i gjirit.

Historia e saj preku disa prej banorëve, të cilët u pëfshinë në lot. Por, disa të tjerë e gjykuan rrëfimin si viktimizim.

Ishte Diola, ajo e cila e bëri këtë deklaratë fillisht, pasi Luizi e cilësoi atë, Nitën dhe Enin, si njerëz që marrin frymë kot.

Diola i tha Nitës që kur kjo deklaratë të konsumohet në ‘Prime’, ajo të sqarojë edhe situatën e saj, pasi banorët e morën si viktimizim.

Diola shtoi se e ndjen që do të sulmohet shumë për këtë çështje.