Amos dhe Tea përkujdesen për beben/ Armaldo dhe Nita i ndërrojnë pelenat

Amos dhe Tea përkujdesen për beben/ Armaldo dhe Nita i ndërrojnë pelenat

Amos dhe Tea ishin çifti i parë, i përcaktuar nga Vëllai i Madh për tu kujdesur për ‘beben’.

Amos arriti ta qetësonte beben nga të qarat, duke e marrë me ledhe. Mes tij dhe Teas u shkëmbyen batuta, gjatë kohës që u përkujdesën për ‘foshnjen’.

Çifti i dytë i cili duhej të përkujdesej për fëmijën, ishin Armaldo dhe Nita. Ata të dy, i ndërruan pelenat bebes, e ushqyen dhe më pas Armaldo krijoi një lojë për ta argëtuar të voglin, i cili nisi të qeshte.