Kam vendosur të mos flas fare për Luizin!/ Diola bisedon me Nitën 

Kam vendosur të mos flas fare për Luizin!/ Diola bisedon me Nitën 

Duke biseduar me Nitën në lavanderi, Diola tha se ka vendosur të mos flasë më fare për Luizin.

Ajo shtoi se, edhe pse kjo gjë mund të jetë e pamundur, ajo do përpiqet në maksimum.

Nita i tha se ka menduar shumë mirë që të mos flasë fare për Luizin, ndërsa Diola nga ana tjetër, u shpreh se do ta injorojë atë komplet.

Kjo situatë, erdhi pasi Luizi tha për Diolën dhe Nitën se ato marrin frymë kot në shtëpi.