“Mua Kiara nuk më bind”/ Bjordi ia thotë në sy Luizit

Mua Kiara nuk më bind/ Bjordi ia thotë në sy Luizit

Bjordi është një tjetër banor që ia shprehu hapur Luizit, mendimin e tij sa i përket Kiarës dhe raportit që ata të dy kanë ndërtuar.

Teksa po rrinin në oborr, Bjordi i tha Luizit se atë nuk e bind fare Kiara. Sipas mendimit të tij, Kiara ose e ka marrë situatën në dorë, ose nuk po dinë si ta menaxhojë këtë situatë, të krijuar mes saj dhe Luizit.

Nga ana tjetër, Bjordi foli edhe për komentin që Kristi bëri me Kiarën, që tha se ai mund ta zërë kollaj atë, ndryshe nga Luizi që është i paaftë.