“Po të manipulon”/ Luizi replikon me Tean

Po të manipulon/ Luizi replikon me Tean

Luizi, Armaldo dhe Efi dolën në nominim këtë javë, me shumicë votash. Xhonatani po ashtu është i nominuar, pasi u dënua nga Vëllai i Madh, për komunikimet me kode me Oltën.

Pas spektaklit, Luizi dhe Armaldo folën për nominimet. Sipas Armaldos, ai është nominuar me vetëm tre vota, përkatëisht nga Bjordi, Valbona dhe Xhonatani.

Luizi e cilëoi Armaldos si shumë naiv dhe i tha atij se është nominuar nga 6 persona, nga Bjordi, Valbona, Xhonatani, Olta, Nita dhe Diola.

Bisedës iu bashkua edhe Tea, e cila i tha ‘Maestros’ se po manipulohet nga Luizi.