“Të kanë inat”/ Kristi bisedon me Oltën për Efin

Të kanë inat/ Kristi bisedon me Oltën për Efin

Olta diskutoi me Kristin, raportin e krijuar mes saj dhe Efit, kjo pasi Kristi i tha asaj se e kanë inat brenda në shtëpi.

Olta u shpreh se akoma nuk e kupton arsyen pse Efi e ka aq shumë inat, pasi nuk i ka dhënë asnjë argument. Sipas saj, edhe nëse ajo gënjen gjithë kohën, nuk është as puna e Efit dhe as e të tjerëve, për tu kapur me të.

Sepse kjo është loja e saj, sipas Oltës. Kjo e fundit shtoi se pavarësisht të gjitha sulmeve ndaj saj, ajo nuk i është kthyer askujt në atë gjuhë, apo të ketë ofenduar dikë.