Amos-Luizit: Pse e fyeve Oltën, pse e ul nivelin kaq shumë?

Amos-Luizit: Pse e fyeve Oltën, pse e ul nivelin kaq shumë?

Pas debatit të ashpër mes Oltës dhe Luizit, Amos i tha Luizit që nuk ka pse fyen njeri në këtë shtëpi, ndërkohë që mund të luajë ndryshe.

Amos i tha Luizit që nuk ka pse e bën lojën kaq të pisët dhe nuk ka pse ofendon apo ta ulë nivelin kaq shumë. Ai shtoi se Luizi është strateg dhe nuk ka pse kalon në ofendime për të bërë lojë më të fortë.

Luizi e pyeti Amosin që pse e ka kaq problem që ai ofendoi Oltën. Por, Amos i tha Luizit se Oltën e ka shoqe dhe se në këtë mënyrë po lënë nam duke sharë e ofenduar njëri-tjetrit.