“E di sa asa kam nën mëngë për gruan tënde”/ Agravon debati Olta-Luiz

“E di sa asa kam nën mëngë për gruan tënde”/ Agravon debati Olta-Luiz

Debati mes Oltës dhe Luizit, ndonëse kaloi në personal, gjatë ofendimeve u përfshi edhe një person i tretë. Bëhet fjalë për Kiarën.

Pasi e cilësoi si femër pa moral, Olta i tha Luizit se ajo dinë shumë gjëra për Kiarën.

Olta: Do vijë dita që do të të them se çfarë opinioni kam për Kiarën. Do t’i rreshtoj të gjitha. E dinë sa shumë di… E di sa asa kam nën mëngë për gruan tënde?

Ndërkohë që në sfond ishte një këngë që në tekst përmendej fjala ‘kokaina’, Olta i tha Luizit se e përshëndet me këtë këngën, duke nënkuptuar diçka.