“Sot nis zyrtarisht “luftën” me ty, tani do e shohësh Kuçedrën”/ Olta debaton me Luizin

“Sot nis zyrtarisht “luftën” me ty, tani do e shohësh Kuçedrën”/ Olta debaton me Luizin

Ofendimet dhe “kunjat” mes Oltës dhe Luizit vijuan për orë të tëra ditën e sotme. Olta i tha Luizit se buza e tij është e bardhë.

Luizi: Kam mungesë vitaminash.

Olta: Ta tregoj unë çfarë mungese ke, po a ke fuqi të ta them se çfarë mungese ke?

Olta i tha Luizit se tani e tutje do shohë ‘Kuçedrën” e vërtetë, duke qenë se një epitet të tillë ia vuri vetë Luizi pak ditë më parë.

Ajo shtoi se sot nisi zyrtarisht “luftën” ndaj Luizit dhe se tani ai do shohë përballjen e vërtëtë.