Darka sqaruese mes Luizit dhe Teas/ “Nuk jemi munduar të afrohemi”

Darka sqaruese mes Luizit dhe Teas/ “Nuk jemi munduar të afrohemi”

Tea dhe Luizi po ashtu hëngrën një darkë sqaruese në dhomën e surprizave.

Vëllai i Madh vendosi që mes tyre të ketë një përballje, duke qenë se kohët e fundit kanë qenë shumë të ftohtë, për shkak të një komenti që Luizi bëri për Tean.

Luiz: Aq sa folëm, aq prisja. Nuk prisja ndonjë gjë më shumë. Çdo komunikim që kam me Tean, pas debatit, ashtu janë. Nuk jemi munduar të afrohemi, apo të biseojmë. I vejmë në pah njëri-tjetrit, dobësitë. Unë kam përshtypjet e mia për të, ajo ka të vetat për mua.

Tea: Unë kështu i shoh gjërat. Nuk prisja tjetër gjë nga ajo darkë. Madje përpara se futeshim, e kisha me dy mendje. Nuk prisja asgjë nga ajo darkë.