“Kush është gjynah?”/ Luizi dhe banorët komentojnë përlotjen e Oltës

Kush është gjynah?/ Luizi dhe banorët komentojnë përlotjen e Oltës

Luizi ishte skeptik për mërzinë e Oltës. Në një kohë kur një pjesë e madhe e banorëve u afruan për ta qetësuar dhe shprehën “keqardhje” për të, Luizi tha se ajo qurravitet kot dhe se nëse vërtetë është mërzitur këtu brenda dhe ka lënë gjëra të rëndësishme jashtë, mund të dalë.

Kristi i tha Luizit se nuk mund të mendojë ashtu sepse ajo është femër. Edhe Armaldo i tha Luizit se nuk mund ta cilësojë si qurravitje këtë situatë.

Ky i fundit shtoi se Olta është aktore, duke shprehur në këtë mënyrë mosbesim për lotët e saj. Por, Armaldo tha se fakti që është aktore, nuk domethënë që mos të besojmë te gjendja e saj dhe se ai nuk e shikon si qurravitje.