“Ai e ka ëndërr të jetë me grupin tonë”/ Dea Mishel për Luizin

Ai e ka ëndërr të jetë me grupin tonë/ Dea Mishel për Luizin

Teksa shtëpia është ndarë tashmë në dy grupime, në grupin e Oltës dhe atë të Luizit, banorët thuajse janë përçarë, ku pjesën më të madhe të bisedave që bëjnë, i konsumojnë me aëntarët e secilit grup dhe jo me ato të kundërshtarit.  

Grupi i Oltës ditët e fundit ka folur shpesh për Luizin. Sipas Deas, Luizi e ka ëndërr të jetë pjesë e grupit të tyre dhe se ai ka një siguri fodulle.

Ndërsa Amos foli për Armaldon dhe tha se ai është mercenari i shtëpisë. Olta nga ana tjetër u shpreh se Luizi gjen forcë të madhe te Efi.