Gjashtë orë në këmbë/ Skualifikohen nga loja 8 banorë

Gjashtë orë në këmbë/ Skualifikohen nga loja 8 banorë

Pas gjashtë orësh, vetëm pesë banorë mundën të rezistonin. Ndonëse Luizi dhe Olta ishin pretendentët kryesorë për të fituar këtë sfidë, ata të dy u skualifikuan.

Në lojë momentalisht janë, Efi, Dea, Armaldo, Amos dhe Nita.

Sfida e rezistencës rezultoi të ishte shumë e vështirë për banorët. Edhe pse një pjesë e tyre e morën me sportivitet, në fakt, gjatë rrugës pati shumë vështirësi.

I ftohti, qëndrimi në këmbë, nevoja për të shkuar në tualet dhe një sërë faktorësh të tjerë, penalizuan 8 banorë.