Luizi urinoi gjatë sfidës, Kiara: Ti bën gjithçka për lojë

Luizi urinoi gjatë sfidës, Kiara: Ti bën gjithçka për lojë

Fakti që Luizi urinoi në oborr, në sy të të gjithë banorëve, pasi nuk donte të hiqte dorë nga sfida e rezistencës, irritoi tej mase Kiarën.

Ajo tha se ndihet keq nga veprimi i tij, pasi bëri të kundërtën e asaj që kërkoi. Kiara i tha Luizit ta lështonte butonin dhe të shkonte në tualet, pra të hiqte dorë nga loja, por Luizi nuk e bëri.

Duke folur me të në oborr, Kiara i tha ta lërë vetëm, pasi ishte mërzitur nga kjo gjë.

Nga ana tjetër, Efi, e cila është kthyer në “krahun e djathtë” të Luizit në shtëpi, debatoi ashpër me Amosin, pikërisht për veprimin e Luizit.

Teksa Amosi e cilësoi Luizin shtazë, Efi tha se ai është askushi  që të gjykojë veprimet e dikujt tjetër.