Mungoi në dasmë, Kiara zihet me Amosin: Je xheloz që nuk ishe në pozicionin tonë

Mungoi në dasmë, Kiara zihet me Amosin: Je xheloz që nuk ishe në pozicionin tonë

Përveç Luizit, edhe Kiara u “përplas” ashpër me Amosin. Ajo i tha Amosit se është njeri fallco dhe se kur banorët  i thanë javën e kaluar që ai ka rënë në qetësi dhe nuk është aktivizuar fare në debate, ai menjëherë të nesermen, “ u zgjua”.

Amos e kundërshtoi mendimin e Kiarës, duke thënë që një gjë e tillë nuk është fare e vërtetë. Nga ana tjetër, Kiara përmendi edhe faktin që ai dhe Dea nuk morën pjesë në “dasmën” e saj dhe të Luizit.

Kiara u shpreh se Amos dhe Dea janë xhelozë, për faktin që ata nuk ishin në pozicionin e tyre.