Sfida e rezistencës/ Luizi dhe Olta skualifikohen

Sfida e rezistencës/ Luizi dhe Olta skualifikohen

Luizi dhe Olta u skualifikuan njëkohësisht nga sfida e rezistencës. Ata lëshuan për një moment butonin, çka solli përjashtimin e tyre nga loja.

Olta tha se i erdhi shumë keq që ndodhi kështu, pasi ajo e kishte ndarë mendjen për të shkuar deri në fund.

Ajo tha se tek e fundit, nuk ka ndonjë gjë dhe i uroi banorëve të tjerë suksese.

Ndërkohë, kujtojmë se në lojë janë ende Efi, Dea, Amos, Armaldo dhe Nita.