Efi del nga shtëpia e Big Brother Vip/ Dea e dërgoi në nominim

Efi del nga shtëpia e Big Brother Vip/ Dea e dërgoi në nominim

Banori i dytë i cili lë shtëpinë e Big Brother Vip është Efi.

Kjo e fundit u dërgua në nominim së bashku me Luizin dhe Kiarën, nga Dea Mishel.

Dea Mishel fitoi “Lojën e inteligjencës”, dhe kishte në dorë zarfin e kuq, të futur në shtëpi nga Vëllai i Madh.

Duke qenë se fitoi lojën, Dea kishte mundësinë të dërgonte tre banorë në televotim.