Shën Valentini/ Luizi: Do jetë diçka që do mbetet në histori

Shën Valentini/ Luizi: Do jetë diçka që do mbetet në histori

Në një bisedë me banorët, Luizi premtoi qe 14 Shkurti, dita e Shën Valentinit, do të jetë një surprizë që do të ngelet e paharruar për shumë gjatë. 

Kujtojmë se ditët e fundit Kiara dhe Luiz kanë qënë më afër se kurrë.