Tea lë shtëpinë e Big Brother Vip duke hequr dorë nga çmimi i madh

Tea lë shtëpinë e Big Brother Vip duke hequr dorë nga çmimi i madh

Prime-n e kaluar, Kiara kishte mundësinë të hapte “Kutinë e Pandorës”, ku zarfi i bardhë i dhuroi një udhëtim çift ne Maldive, e tjetri i dha mundësinë të dërgonte tre banorë në nominim.

Banoret që ajo zgjodhi ishin Olta, Dea dhe Tea.

Tea u largua sonte nga shtëpia e Big Brother.