Sabiani skeptik: Ku e dimë ne objektivin e Kristit

Sabiani skeptik: Ku e dimë ne objektivin e Kristit

Hyrja e Sabianit në BBVIP, trazoi marrëdhënien e vajzës së tij Keisit me Kristin.

Sabiani shprehu hapur se nuk ishte dakord për lidhjen e tyre.

Por duket se pasditen e sotme, Kristi dhe Sabiani diskutuan me njëri tjetrin për këtë marrëdhënie.

Kristi ka thënë se ai kuptohet shumë mirë me Keisin, por ka qënë dakord me atë ç’ka Sabiani ka shprehur.