“Nuk ka nevojë të ngresh zërin”/Nita debaton me Oltën

“Nuk ka nevojë të ngresh zërin”/Nita debaton me Oltën

Banorët kanë parë darkën dhe bisedën e  tre të nominuarve në monitorin e living.

Nita dhe Olta kanë nisur një debat pasi kanë dëgjuar një prej diskutimeve të Luizit dhe Maestros.

Nita e ka akuzuar Oltën për një situatë të ndodhur mes Luizit, Armaldos dhe asaj.

Sipas Nitës, Olta po e mbron Armaldon vetëm sepse është në nominim, por në situatën e mëparshme ajo ka bërë plan me Luizin, që të ‘sulmojnë’ Armaldon.