Olta debaton me Nitën dhe Qetsorin: Ku ta gjej të merreni me mua!

Olta debaton me Nitën dhe Qetsorin: Ku ta gjej të merreni me mua!

Raporti që Olta ka pasur me Qetsorin dhe Nitën, duket se është prishur.

Olta është shprehur  se do arrijë majën, ndërkohë që ata merren me të.

Por Qetsori i  ka thënë se ‘majat’ e saj janë të ulëta.

Qetsori: Majat e tua janë të ulëta, janë poshtë shumë.

Olta: Do dalim në nominim dhe bashkë, aty do i shikojmë majat.

Qetsori: E provove ti të më fusje aty te tualeti, për nominim.

Olta: Ça të bëjmë, kështu i mendojmë gjërat, jemi të përgatitur.

Qetsori: Kush i bën gropën shokut, bie vetë brenda.

Olta: Te gropa ime kam hyrë me qejf unë, po ju që hyni në gropat që ju hapin të tjerët.

Nita: Nuk ke si e mbron veten ndryshe, të dhemb e vërteta.