“Është djalë i mirë”/Qetsori bisedon me Luizin për Kristin: Ka filluar të më pëlqejë

“Është djalë i mirë”/Qetsori bisedon me Luizin për Kristin: Ka filluar të më pëlqejë

Mëngjesin e sotëm, Luizi dhe Qetsori kanë diskutuar për Kristin.

Qetsori i tha Luizit, se Kristi ka fillluar t’i pëlqej.

Ata kanë folur më shumë për lojën e tij dhe situatën me Keisin, nëse do e favorizojë ose jo.