“Keni hequr potenciale”, Luizi dhe Qetsori flasin për strategjitë e lojës

“Keni hequr potenciale”, Luizi dhe Qetsori flasin për strategjitë e lojës

Biseda mes Luizit dhe Qetsorit ka vijuar, ku një ndër temat që ata diskutuan ishte dhe strategjia e lojës deri më tani.

Qetsori është shprehur se nga loja janë larguar banorë që kanë pasur potencial, ndërkohë që banorët e ‘dobët’ në këtë mënyrë, do të fuqizohen pa meritë.