Kriset marrëdhënia Kristi-Keisi: E vazhdojmë jashtë!

Kriset marrëdhënia Kristi-Keisi: E vazhdojmë jashtë!

Keisi ka vendosur t’i japë fund marrëdhënies me Kristin brenda shtëpisë.

Ajo është shprehur se nuk bën kurrë gjë për lojë, kur bëhet fjalë për jetën e saj personale.

Për të është e rëndësishme që kuptohen së bashku dhe se opinioni  i banorëve nuk ka rëndësi.

Kristi është shprehur se nëse ai del të shtunën dhe në  varësi të ecurisë së saj në lojë, ata do mund ta vazhdojnë këtë marrëdhënie jashtë.