“Ne mund të kemi një plan”/Jori bisedon me Antonetën

“Ne mund të kemi një plan”/Jori bisedon me Antonetën

Jori ka biseduar me Antonetën për nominimet.

Ato kanë analizuar lojën e disa prej banorëve dhe folën për një strategji mes tyre.

Jori ka thënë se ka një plan, por do e thotë pas dy javësh.