“Nja dy gjëra kanë qenë prej motrës tënde”/Olta:T’i ka lënë porosi motra ime?

“Nja dy gjëra kanë qenë prej motrës tënde”/Olta:T'i ka lënë porosi motra ime?

Pas mbarimit të lojës me dyshekë, diskutimi mes Oltës dhe Fotinis, ka vazhduar dhe në dhomën e gjumin mes gjithë banorëve të tjerë.

Fotini është shprehur se  Olta është e pasigurt për çdo gjë.

Ajo i ka thënë Oltës që ka një vlerësim të madh për motrën e saj dhe se disa prej këshillave që i ka dhënë, kanë qenë prej saj.