Një suitë e bukur për Kiarën dhe Luizin

Një suitë e bukur për Kiarën dhe Luizin

Pasi Kiara fitoi lojën e imitimeve, Vëllai i Madh vendosi që t’i plotësojë asaj dëshirën e kërkuar.

Kiara kërkoi një suitë për të dhe Luizin dhe Vëllai i Madh i plotësoi dëshirën. Ajo dhe Luizi do flenë në suitë deri të martën.