Luizi dhe Kiara shkojnë në suitë, aty ku do flenë deri të martën

Luizi dhe Kiara shkojnë në suitë, aty ku do flenë deri të martën

Kiara dhe Luizi shkuan në suitën e përgatitur nga Vëllai i Madh, aty ku do flenë deri të martën.

Ata u surprizuan nga ambienti i bukur, ndërsa nuk munguan as batutat mes çiftit.

Ishte Kiara ajo që e kërkoi suitën nga Vëllai i Madh, si një prej fituesve të sfidës së imitimeve.