Dita Botërore e Sindromës Down/ Banorët luajnë me fëmijët

Dita Botërore e Sindromës Down/ Banorët luajnë me fëmijët

Në kuadër të Ditës Botërore të Sindromës Down, brenda shtëpisë kanë hyrë disa fëmijë dhe të rinj për të luajtur me banorët.

Banorët u lumturuan nga ardhja e tyre dhe i mirëpritën me shumë dashuri.

Ata kanë sjellë një atmosferë shumë  të këndshme në shtëpi duke kënduar, kërcyer, gjithashtu dhe duke luajtur me banorët.