“Edhe Luizi do që të dalë Kiara”/Olta: Është i lodhur nga kjo histori

“Edhe Luizi do që të dalë Kiara”/Olta: Është i lodhur nga kjo histori

Olta ka diskutuar me Kristin për lojën e Luizit.

Ajo tha se edhe vetë Luizi dëshiron që Kiara të dalë nga shtëpia, pavarësisht se nuk e thotë dot këtë gjë.

Olta shtoi se Luizi e dashuron Kiarën, por në këtë lojë mezi po pret të jetë vetëm.

Sipas saj, perveç lojës që duhet të bëj, Luizi ‘detyrohet’ t’i japë shpjegime Kiarës për çdo dhe kjo situatë e lodh akoma më shumë.