“Je lojtare”/Olta-Kiarës:Po shfrytëzon Luizin!

“Je lojtare”/Olta-Kiarës:Po shfrytëzon Luizin!

Olta dhe Qetsori kanë  shkëmbyer batuta me Kiarën.

Olta e ka quajtur Kiarën lojtare dhe ka shprehur se ajo po shfrytëzon Luizin.

Kiara nisi të qeshë nga batutat e tyre dhe nuk kundërshtoi, por Olta i tha se kur të kthjellohet nuk do i marrë gjërat aq me të qeshur.

Edhe pse Olta theksoi se nuk po tallet në ato që i tha, Kiara shprehu se nuk i’a merr për keq këtë gjë.