“Qetsori të nxjerr ty keq”/ Luizi bisedon me Oltën

“Qetsori të nxjerr ty keq”/ Luizi bisedon me Oltën

Në një diskutim mes tyre, Luizi i tha Oltës se Qetsori e ‘nxjerr’ atë keq.

Ai shtoi  se ajo ka bërë gabime kundrejt tij dhe se do vuaj pasojat.

Olta tha se edhe nëse ka bërë ndonjë gabim në raportin mes tyre, do t’i dalë për zot.

Kujtojmë se Olta dhe Qetsori kanë pasur një ‘aleancë’ mes tyre, por marrëdhënia e tyre duket se është prishur prej disa ditësh.