Zarf/ Banorët do të sensibilizohen për Ditën Botërore të Sindromës Down

Zarf/ Banorët do të sensibilizohen për Ditën Botërore të Sindromës Down

Dita e martë, 21 Marsi, është  Dita Botërore e Sindromës Down.

Big Brother, është ngahera në mbështetje dhe bën kërkesë për sensibilizim dhe mbështetjen e këtij komuniteti.

Në shtëpinë e BBV,do të hyjnë disa të rinj që do të luajnë se bashku me banorët.