Zarf/ Darka e të nominuarve

Zarf/ Darka e të nominuarve

Vëllai i Madh u jep mundësinë të nominuarve të darkojnë së bashku.

Kiara, Olta, Qetsori dhe Kristi do të kenë mundësinë të diskutojnë me njëri tjetrin për çdo gjë që ata dëshirojnë.