Keisi dhe Nita për Oltën: Të mbrosh gënjeshtrën tënde nuk ka më keq!

Keisi dhe Nita për Oltën: Të mbrosh gënjeshtrën tënde nuk ka më keq!

Nita dhe Keisi kanë diskutuar së bashku për Oltën.

Keisi është shprehur se në momentin që të gjithë i’a vënë në dukje që ka gabim dhe akoma vazhdon, duket akoma më keq.

Nita tha se është gjëja më e keqe, të mbrosh gënjeshtrën që thua.