Nita dhe Gerti urojnë të gjithë besimtarët myslimanë për Ramazan

Nita dhe Gerti urojnë të gjithë besimtarët myslimanë për Ramazan

Në kuadër të nisjes së muajit të shenjtë të Ramazanit, Nita dhe Gerti uruan të gjithë besimtarët myslimanë një agjerim të lehtë dhe të pranuar.

Nita: Ne duam t’i urojmë muajin e shenjtë të Ramazanit të gjithë besimtarëve myslimanë. Ne e dimë që muaji i Ramazanit është sakrificë dhe vlerësim për të gjitha të mirat që na ka dhënë Zoti. Uroj që të gjithë ju që jeni duke agjeruar, të jenë së bashku me familjarët të ulur në tavolinë dhe ta keni atë plot me ushqime. Ju shkoftë mbarë ky muaj i shenjtë i Ramazanit.

Gerti: Zoti ua pranoftë të gjithëve dhe qoftë një agjerim i lehtë për të gjithë.