Kiara-Luizit: Bëhu i fortë!

Kiara-Luizit: Bëhu i fortë!

Nga studioja e Big Brother, Kiara ka komunikuar me Luizin duke i kërkuar të bëhet i fortë dhe të vazhdojë lojën e tij për të  qenë  fituesi i këtij Big Brother.

Ndërkohë Luizi nuk ka mundur të flasë dhe ka nisur të përlotet.