Luizi bisedon me Keisin: A ka gjë mes teje dhe Lorencit?

Luizi bisedon me Keisin: A ka gjë mes teje dhe Lorencit?

Marrëdhënia mes Lorencit dhe Keisit, që kishte nisur dhe përfunduar jashtë, u kthye sërish në qendër të vëmendjes.

Luizi e pyeti Keisin nëse ka akoma diçka mes saj dhe Lorencit dhe kjo e fundit u përgjigj se jo.

Sipas saj, nëse do e kishte ende të hapur marrëdhënien me Lorencin, nuk do krijonte diçka me Kristin brenda shtëpisë.

Ajo madje i tha Luizit se Lorenci nuk e ka bërë deklaratën për vëmendje, por thjesht për të mos u dukur në sy të publikur, sikur ai po jepte informacione nga jashtë.

Keisi shtoi se ka shumë besim te Lorenci, pavarësisht se deklarata e tij mori ato përmasa.