Olta bisedon me Dea Mishel: Do vazhdosh të rrish shokë me Luizin?

Olta bisedon me Dea Mishel: Do vazhdosh të rrish shokë me Luizin?

Olta dhe Dea kanë diskutuar për raportin e kësaj të fundit me Luizin.

Olta e pyeti  nëse do vazhdojë deri në fund të jetë shoqe e tij.

Dea Mishel u shpreh se për herë të parë, ata kanë gjetur një rrugë komunikimi bashkë, pasi më parë e ka njohur thjesht në raport me të tjerët.

Olta tha se Luizi mban marrëdhënie interesi me të gjithë dhe se nuk është i përfshirë emocionalisht me askënd në shtëpi.