Olta flet me bashkëshortin në telefon/ Më ka marrë shumë malli për ty

Olta flet me bashkëshortin në telefon/ Më ka marrë shumë malli për ty

Edhe Olta pati mundësinë të fliste në telefon me bashkëshortin e saj, Dorin. Ajo i tha partnerit se e ka marrë shumë malli dhe se mezi pret ta takojë .

Olta: O jeta ime. Dhe 30 ditë kanë mbetur.

Dori: Po mirë, vazhdo ti.

Olta: Je i sigurtë?

Dori: Po. Mos u shqetëso fare për punën jashtë. Vazhdo me planet e tua brenda.

Olta: Nuk më ndoqi askush, do t’i bëj vetëm.

Dori: Po çfare punë ke ti me njerëzit, ti ke hyrë vetëm aty.