“Është përbuzës”/ Fotini bisedon me Oltën për Luizin: Nuk duhet të merresh fare!

“Është përbuzës”/ Fotini bisedon me Oltën për Luizin: Nuk duhet të merresh fare!

Fotini dhe Olta kanë diskutuar me njëra tjetrën për sjelljen e Luizit. Kjo e fundit ka thënë se sjellja e Luizit nuk i ndikon aspak, por i mungon humanizmi.

Ajo shtoi se Luizi është individualist dhe asolcial. Sipas saj ai nuk duhet të ishte në një program social si Big Brother.

Olta shprehu se nuk e kupton se si ai ka ecur ai kaq gjatë në një format të tillë.

Fotini ka thënë se njeh shumë persona me karakterin e tij dhe e ka këshilluar Oltën që mos  të merret fare me të, pasi në këtë mënyrë e fuqizon edhe më shumë.