Olta debaton me Gertin: Më zgjove!/ Gerti: Ti më zgjove mbrëmë!

Olta debaton me Gertin: Më zgjove!/ Gerti: Ti më zgjove mbrëmë!

Olta ka debatuar me Gertin mëngjesin e sotëm në lidhje me prishjen e gjumit.

Ajo i kërkoi atij mos të flasë më me zë të lartë në mëngjes, pasi është duke e zgjuar çdo ditë.

Gerti është shprehur se e bën instiktivisht dhe nuk është qëllimi i tij të shqetësojë atë. Ai shtoi se edhe ajo e i’a ka prishur shpesh herë gjumin duke folur me banorë të tjerë.

Olta ka thënë se do ta rregullojnë të dy këtë gjë, duke i kërkuar sërish që mos të flasë më në mëngjes kur ajo është duke fjetur.