Antoneta lë shtëpinë e Big Brother

Antoneta lë shtëpinë e Big Brother

Në një nominim me Keisin dhe Qetsorin, Antoneta ka qenë më pak e preferuara  e publikut për të vazhduar këtë garë.

Ajo ka qenë e eliminuara e kësaj nate.