Banorët japin vendimin e tyre për shtyrjen e Big Brother

Banorët japin vendimin e tyre për shtyrjen e Big Brother

Të shtunen që shkoi banorët i’u komunikua vendimi i Vëllait te Madh për shtyrjen e finales së madhe më datë 6 Maj.

Banorët ishin të lirë të mendoheshin dhe të merrnin një vendim nëse do të donin ta vazhdonin garën ose jo.

Gjatë spektaklit të sotëm banorët pranuan të vazhdonin rrugëtimin e tyre deri më datë 6 Maj.