“E vërtetë apo gënjeshtër?”/ Banorët në  diskutim për të fituar sfidën

“E vërtetë apo gënjeshtër?”/ Banorët në  diskutim për të fituar sfidën

Luizi, Olta, Nita, Dea dhe Kristi kanë nisur sfidën e tyre.

Ata janë vendosur në living, ndërkohë që Luizi është pozicionuar përballë tyre për të lexuar lajmet, për të cilat banorët do të vendosin unanimisht nëse sipas tyre janë të vërteta ose jo.