“E vërtetë apo gënjeshtër?”/ Banorët që i rezistuan më gjatë izolimit nisin një sfidë të re

“E vërtetë apo gënjeshtër?”/ Banorët që i rezistuan më gjatë izolimit nisin një sfidë të re

Vëllai i Madh ka vendosur banorët përballë disa ngjarjeve që kanë ndodhur jashtë. Ata do duhet të binin dakord nëse këto pohime ishin të veërteta apo të rreme.

Në këtë sfidë  morën banorët që kanë qëndruar më gjatë të izoluar pra, Olta, Luizi, Dea, Keisi, Kristi dhe Nita, ndërsa pjesa tjetër e banorëve ka qëndruar në dhomën e gjumit gjatë zhvillimit të lojës.

Nëse ata do të gjenin më shumë se 18 përgigje të sakta, do të kishin mundësinë të ndiqnin Big Love ditët në vazhdim.